Cleaning with memories

Åh, vad skönt det börjas känna nu. Det känns som att jag har planerat upp lite så jag kan hinna allt innan jag åker och jag har redan hunnit en hel del!
 
Jag ska nu gå och städa ett förråd med våra syskons gamla leksaker. Nyfiken har man varit länge i undran vad det egentligen finns i det där förrådet. Minnen kommer säkerligen att komma upp; mysigt!
 
 
Såhär känner jag just nu (med en annan passande arkivbild i detta regnväder)
 
Challenge accepted
 
Meow meow :3
/ Rebecca

Can't sleep

Igår natt hände det något som sällan brukar hända mig; jag kunde inte sova. Jag var vaken till kl. 04:00 på morgonen vetandes att jag skulle gå upp om ca 2 timmar för att jobba i ladugården. Det enda jag låg och tänkte på var: "måste somna, måste somna, måste somna, måste somna!". Inget jag rekommenderar..
 
Här kommer det iaf en bild från arkivet som tror skulle passa in på mig just nu (pga stressen).
 
 Hold on
 
Nåja, det är väl dags att börja göra middag nu. Ska testa ett recept med kassler- & rislåda :)
 
Meow meow :3
/ Rebecca

Raindrops

Lustigt det där.. För ungefär en vecka sen var det världens åskoväder (för att det hade varit varmt en vecka eller två där innan). Men efter det blev det kallt. Sommaren var som gott som borta; precis innan barn skulle börja skolan. Nu det senaste dagarna har det regnat och det är inte lite regn kan jag lova. Kolla bara på bilderna här under: (bilderna fick lite konstig redigering, men det får bli så den här gången ^^)
 
Picture taken with 1/800 sec
 
Picture taken with 1/15 sec
 
Tänkte ni på att regndropparna ser olika ut? Intressant det där när man tar bilder med en systemkamera, kort slutartid (på den första bilden) gör att regndropparna "fryser". Medans lite längre slutartid (bilden ovan) gör att dropparna blir lite mer "fallande"/verkligt.
 
Meow meow :3
/ Rebecca

Soon it's time

Nu är det mindre än 3 veckor kvar. Jag börjar räkna ner dag för dag och vecka för vecka innan jag åker. Det började efter jag hade lämnat min bror på flygplatsen. Jag tror att jag var mer nervös än min bror med att åka hemifrån! Med andra ord så fick det mig att inse att snart är det min tur.. Snart kommer jag bo dubbelt så långt borta än vad jag gjorde förra året. Ibland förstår jag det bara inte.. är det verkligen snart? Tankarna bara snurrar runt och jag har börjat få resfeber sedan dess. Min syster sa att det kanske är nu jag bearbetar saker, vilket som gör mig helt slut/trött. Ibland har hjärnan frågat mig själv: "vad håller du på med?" medans hjärtat sedan svarar: "det här är rätt, det här är vad jag vill och vad jag behöver".
Jag vet att om jag gör mina val med hjärtat och det verkligen känns rätt, då kommer allt att gå vägen. Det kommer absolut inte vara lätt, men det kommer att göra mig som lyckligast i slutändan.
 
Jag hoppas att det här året kommer bli lika bra som förra året, kanske till och med bättre?
 
 
Meow meow :3
/ Rebecca

Squirrel

Snacka om att sommarvärmen har kommit sent i år. Inte fören nu så är det kring 25 grader varmt! Gick ut nu på morgonen med att njuta av värmen på bron där Hubbe också låg och njöt. Sedan började han bete sig konstigt.. sådär katter gör när de har fått syn på något de kan jaga. Så jag började att kolla efter vad det var och till min förvåning var det en ekorre som klättrade omkring på trädet.
 
Vackra varelser de där. Kanske en dag kan man få hålla i en också :)
 
 
Meow meow :3
/ Rebecca

It's getting closer

Precis som det står ovan så börjar det närma sig nu för mig att flytta snart. Men den här gången blir det inte att flytta till södra sverige som förra året, utan den här gången blir det Belgien!
Vet inte hur jag ska känner inför detta.. Det är som en blandning mellan att vara väldigt exalterad till att vara nervös. Gjorde några samtal idag angående om att flytta dit om vad man ska tänka på, och som tur var är det inte särskilt mycket. Jag känner att jag vill inte ha det mer komplicerat än vad det redan är.
 
Allt jag kan tänka på nu är att detta kommer att bli en av mina största utmaningar i mitt liv som kommer att hjälpa mig växa.
 
 
Meow Meow :3
/ Rebecca