Midsummer

"Oh my", säger jag då bara. Blir det alltid såhär när man kommer hem att man blir så avslappnad? Eller är det för att man tänker på så mycket som borde göras men blir aldrig av för att man är så stressad?
Just nu vet jag inte riktigt själv. Tiden både rusar iväg och stannar i slowmotion. Vet inte vad som är värst?

Allt jag hoppas just nu är att allting ska falla på plats och att det löser sig eftersom. Fast självklart skulle jag bli "handikappad" nu när jag har skurit mig ganska djupt i fingret.. Ow well.

Random pic


Meow meow :3
/ Rebecca

Feeling empty

Känns så tråkigt att min bror har åkt. :( Det blev så tomt på något vis. Som tur är kommer syster snart upp och även John <3

Lyckligtvis så håller Hubbe mig sällskap som jag kan krama om så länge. ;)Meow meow :3
/ Rebecca

Keratin treatment

Som vissa av er har läst tidigare vet ni att min största önskan om att få långt hår är väldigt stor. Jag har verkligen försökt med det mesta, men inget har direkt fungerat. Så vad jag har läst nu på internet är att man kan göra en keratin behandling (det är många som rekommenderar det om man försöker spara ut håret).
En keratin behandling vårdar och skyddar mot dagliga påfrestningar. Håret blir som det är i hår reklamerna; glansigt och mjukt. Tyvärr är kostnaden up mot 2 500kr och uppåt (beroende på hur långt hår man har), det tar ca 3 timmar att göra och behandligen håller bara omkring 3-5 månader.

Jag vet inte om jag ska göra det, men just nu känner jag mig bara allmänt desperat över att få bra hår. Håret är bara just nu allmänt risigt och torrt. :(

Bad hair day..Meow meow :3
/ Rebecca

Afraid of hights

Jag har fått i uppdrag med att fota dagligen med hur biogasanläggningen byggs. Så idag fick jag gå upp i silon och ta en översiktsbild. Kan inte direkt påstå att det var så kul med att gå upp för stegarna och sedan blicka neråt med min höjdrädsla i behåll.

Åka berg- och dalbanor är inga problem, det gör jag gärna, men åka ett parisehjul eller fritt fall är det värsta som finns. :s Fast det är klart, det är väldigt vackert när man kommer upp tillslut.Meow meow :3
/ Rebecca

Rain

Regn regn regn och åter regn. Känns som att detta tar aldrig slut. Det får mig att bli helt omotiverad med att göra sysslor som jag egentligen borde göra. Kanske är det för att jag bara försöker slappna av och låta det sjunka in att jag är hemma. Men jag antar att så fort solen tittar fram kommer jag att ha sysslor och jobb upp över öronen. Inget fel med det heller, känns ändå roligt att vara sysselsatt för att sedan få lite välförtjänt ledighet. :)Meow meow :3
/ Rebecca

Pizza time

För två dagar sen var jag och min bror och hälsade på farmor. Det är inte ofta man gör det, men det är alltid lika roligt att få träffa henne. Vi tänkte att när vi ändå är där kunde vi lyxa till med lite pizza. Jag har trånat så väl efter en kebab pizza eftersom det var säkert över ett år sedan jag åt det. Och så söt som Farmor alltid är när hon dukar fram sina fina servetter och tänder ljus. Mysigt!

 PS. Jag vet att min stavning inte är alltid så korrekt. ;) Men jag försöker lära mig och rätta till mig!

Meow meow :3

/ Rebecca

Memories

Under torsdagen började jag packa mina väskor, vetande att jag är snart är hemma igen (kom hem under natten). Det kändes så konstigt; jag ville hem på ett vis för att träffa familj och för det var där mitt liv startade, men ändå ville jag stanna kvar i Landskrona. För under den senaste månaden hade jag träffat nya vänner, hittat en hel del olika hobbys och även hittat mig själv och rätt ut problem som har funnits i över 6 år.
Med andra ord så har flytten gett mig en ny grund som jag kan bygga på nu. Det känns otroligt skönt så det går inte beskriva med ord. Detta hade inte gått om jag inte hade fått stöd och uppmuntran från mina kusiner, familj och pojkvän. Står i skuld till er, tack!

Jag känner mig så stolt att jag tog chansen att gå en danskurs och en dramakurs. Vem hade trott att detta skulle ge mig så mycket? Det gjorde det i alla fall och jag tror att det kommer finnas mer att se fram emot också!

Bye bye streetdancing


Bye bye acting classes and awesome friends (for now ;)


Meow meow :3
/ Rebecca

Quote #3


Meowmeow :3
/ Rebecca

Quote #2Meowmeow :3
/ Rebecca