Almost december

Kan ni förstå att det kommer vara första december imorgon? Jag kan inte det..
Jag menar tiden har verkligen gått fort på ett vis, även om det har inte har hänt mycket och att jag har haft det ganska jobbigt.
Åh.. jag hoppas bara att det går åt rätt väg och att det går framåt. Just nu längtar jag bara hem, efter nära och kära, maten, kulturen, vädret, hubbe osv. Men det är inte länge kvar nu..
 
Jag var ute i skogen idag även om det är svinkallt! (det sägs att det kanske kommer lite snö till helgen, woho!) men i varje fall så kom jag på att jag kunde göra en liten "julkalender"/lista med lite bilder och fakta om mig själv. Så en ny "lucka" kommer att visas efter midnatt, alltså direkt efter det slås över till en ny dag. Ni kommer att få se om hur det blir.. (blir tyvärr nog inte så inatt, men efter det!)
 


I took a "big step" today!

Idag kan man säga att jag har haft en bra dag! Jag har gått på en lång promenad för att bota min huvudvärk (tyvärr hjälpte det inte utan jag blev illamående och svimfärdig istället, men jaja) och sen for jag och john nyligen ut för att fråga om jobb på ett ställe som heter Frituur (eftersom de ringde oss och ville att vi skulle komma). Frituur är något liknande som på "Max", fast man friterar saker istället. Väldigt god mat, men flottigt!
 
Åh, det skulle vara så roligt om jag kunde få jobbet, även om det bara är under helgen för inte mer än 4 timmar per gång. Det skulle ge mig en sån möjlighet med att lära mig språket bättre, tjäna lite pengar och även ha något att göra! Nåja, nu ska vi inte ha hoppet allt för högt.. men jag försökte i alla fall, det är ett stort steg från mig.
 My new job..?
 
 

Life is hard

En tanke som har slagit mig ofta är allt det förflutna som inte finns kvar längre. Minnen man längtar ibland tillbaks till, som man önskar kunde få uppleva igen. 
Jag minns så väl att gå i skolan var inte det roligaste, inget jag längtade efter i alla fall, men på något vis känns den tiden nästan bättre än vad det är nu. På den tiden längtade man till att helgen skulle komma snart, jullovet eller någon man tyckte om som skulle snart komma på besök. Nu.. gör jag inte det, inte vad jag vet. Eller jo, jag längtar faktiskt väldigt mycket att få komma hem. Åh, hem.. bara 3 veckor kvar nu.
 
Livet är verkligen svårt.. det är nästan intill omöjligt till att vara helt nöjd. Problem kommer alltid att finnas där vare sig man vill det eller inte. Jag önskar bara jag visste vad jag skulle göra åt de problem jag har nu, vad som egentligen är bäst för mig och vad jag även behöver.
 
Hittade denna bilden i min mobil som fick min tanke att rulla igång igen med att längta tillbaka om hur det var förut.
 
 

I like weekends like this

Hej!
 
Under gårdagen så fick John ett samtal av två av hans vänner om vi ville hänga med dom. Självklart så sa vi ja förståss eftersom vi är så goda vänner.
Det känns bara så roligt att vi umgås nästan varje helg nu, tidigare har det inte varit så. Jag har haft mina problem under tiden jag har varit här, men stunder som igår kan verkligen lysa upp mitt liv. Jag hoppas bara att det kan bli bättre med tiden, så kan kan stanna här i ett år som jag hade tänkt mig.
 
Men nu har jag inte tid att skriva mer, det blir att fira johns pappa ikväll! Måste vara lite social också ;)
 
 
 
 
Typ världens sötaste hundar hade dom (våra vänner, Sasha & Jake). Speciellt den lilla hunden som väger knappt mer än Hubbe. När jag väl har ett eget hus så kommer det nästan vara som ett zoo eftersom jag vill ha alla olika sorters djur i mitt hem, haha.
 

Popcorn

Tydligen inlägget jag försökte lägga upp igår, kom aldrig upp.. Så nu får jag göra ett nytt försök :)
 
Tänkte visa er en ny variant av popcorn, nämligen popcorn som är sötade med karamellsmak! Enligt min åsikt är det mycket godare än den saltade varianten. Men dock är det lite onyttigare förståss ;)
 
 
 

Quote #7

 

Crafting

Pyssla är faktiskt någon jag har börjat tycka om mer och mer på senaste. Att använda sin kreativitet och bara allmänt använda nya sätt att leva i vardagen på. 
 
Varför jag pratar om allt detta pysslande är för att jag har köpt lite pysselgrejer till att julkort! Tänkte speciellt skicka ett till farmor eftersom hon har frågat om det :) Ska även skicka med lite bilder!
 
 
 
 

A truck on a whole new level

Minns ni när jag visade bilder på en lägenhet jag skulle ha här i belgien? Jag har nu hittat något som är ännu bättre!
 
Tiny UNICAT truck!
 
Tiny UNICAT Truck Home on The Road (11)
 
Tiny UNICAT truck kan man kortsiktigt säga är som en husbil, fast mycket större! Tänk att resa runt med den här i europa för att utforska nya ställen! Strunta i att ta tid med att packa om man ska till stranden eller något annat, man kommer ändå att ha allting med sig med den här lastbilen!
Jag själv skulle tycka det skulle ha varit en dröm med att vara så flexibel med att köra vart man vill och när man vill! Det är bara bilköarna och pengarna som sätter gränser ;)
 
Tiny UNICAT Truck Home on The Road (10)
 
Tiny UNICAT Truck Home on The Road (9)
 
Tiny UNICAT Truck Home on The Road (8)
 
Tiny UNICAT Truck Home on The Road (7)
 
Tiny UNICAT Truck Home on The Road (2)
 
För mer information och bilder kan ni klicka här
 

Dumb ways to die

Good afternoon!
 
Ska visa er ett klipp som ni kanske redan har sett förståss. I varje fall så är det en låt som handlar om hur dumt det är med att vara oförsiktig kring tåg och järnvägar.
 
Det ser ut att vara en väldigt hemskt klipp, men egentligen är den vädligt söt ^^ Ta er en titt!
 
 
 

Reminder and an appology

Hi!
 
Jag tänkte bara göra en påminnelse igen om att jag har bytt mobilnummer till mitt belgiska nummer; (+32) 0474-28 29 95.
 
 
Jag ber ännu en gång om ursäkt om att mina inlägg kan vara så nedstämda ibland. Jag hoppas att det kan bli till det bättre snart. Eller så kanske jag bara fungerar så som person eftersom jag bearbetar mycket i mitt huvud. Det känns som att i vissa fall kan det vara en berg- och dalbana på bloggen med varannan gång är det jobbigt och andra är det bra. 
 
Jag kan dock säga att jag tackar för alla kommentarer och även all uppmuntran ni ger mig. Det betyder så mycket ska ni veta! <3
 

That moment you know almost no one will understand

Hey there.
 
Jag tänkte egentligen lägga upp ett Quote för att jag kände för det idag, men när jag bläddrade igenom min quote-lista i min mobil upptäckte jag hur många jag känner stämmer in på mig just nu (så jag visste inte vilken jag skulle välja). Många handlar om drömmar, att hålla ut, vara unik osv, och jag tror att det beror på snacket vi hade igår med grannen..
Ni som är nyfikna på att veta om hur det gick så kan jag säga att det var inte alls som jag hade förväntat mig. Under en timmes pratande så försökte vi båda att övertyga varandra att om våra egna åsikter. Med andra ord försökte hon övertyga mig med att jag skulle åka hem och skaffa ett jobb där så jag kunde vara ekonomiskt beredd för att bo här och även använda min hjärna istället för mitt hjärta. Jag ville tyvärr inte hålla med. Varje val jag har gjort med mitt hjärta har ALLTID varit rätt. Det må vara svårt, krävande och utmanande, men med min envishet kommer jag att klara det.
 
Det är jobbigt när man inte har många människor som kan förstå och respektera en på grund av de val man gör. Något man själv vet djupt inombords att det är den rätta vägen för en själv. Jag menar det handlar inte om att man ignorerar att man lever i en "verklig värld" (med att man måste ha en plan i livet med jobb, studier, pengar, boende osv), det handlar om val man gör som kommer kännas bäst för en själv i slutändan (som jag beskrev tidigare).
 
 

Here we go

God afton
 
Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg/update om att jag och john är strax påväg att gå över till grannen för att prata om jobb och andra saker som har varit ett problem här. Om jag får vara ärlig så är jag ganska nervös just nu. Jag tror att det kan har att göra med om vad jag är rädd för att vad jag kommer att höra, göra saker jag helst inte vill göra. Och då pratar vi jobb eller annan sysselsättning, inte vad som har varit/är ett problem i det här huset.
 
Det är svårt det där när man har varit med om mobbning (min kurator uttryckte det så) på ett arbetställe. Det är svårt att gå tillbaka i huvudet att det är inte ens eget fel utan det är dom. Speciellt när man inte har så mycket självförtroende man skulle vilja ha.
 
Jag hoppas att efter ett år jag kommer vara starkare än vad jag är just nu. Blicka tillbaka och tänka: "Jag gjorde det!" Även fast jag har gråtit många gånger över hur jobbigt det har varit.
 
Hoping seeing a brighter day tomorrow
 
OBS! Från och med imorgon kommer jag att ha mitt belgiska nummer igen. För er som inte har det får fråga om det igen :)
 

I guess you can always dream

Hejsan!
 
Vet inte vad som har hänt, men konstigt nog så känns livet inte lika tungt längre. Antingen för att vissa (you know who) har blivit trevligare eller för att jag har börjat längta efter saker, drömmar som jag vill ska slå in.
 
T.ex. idag har jag spenderat tid på att drömma med att skaffa en lägenhet. Det finns några få som jag har hittat som jag tycker om, men det är en jag riktigt har fastnat för!:
 
 
 
 
 
Tydligen har lägenheten ett kök, trapp, ett vardagsrum och två sovrum! Jag tycker att den har även fin utsikt och inte så dyr för att bo i bryssel för två personer. Tänk vad roligt att få ha min familj eller vänner som kom och sov över! 
Nåja.. tror inte att det kommer att bli den här lägenheten, även fast jag vill ha den så otroligt mycket. Tror att det skulle få mig att må otroligt mycket bättre. Men jag antar att man alltid kan drömma.. en dag så kommer det förhoppningsvis att ske. Precis som i en askungensaga!
 

Long time no see

Hej alla nära och kära.
 
Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade och sanningen är att jag inte har mått mitt bästa just nu. Jag tappade lusten till allt, även bloggandet. Under denna vecka har det känts som att jag har gått i den värsta motvinden. Inget har velat gått bra och jag har många gånger känt av att ge upp med att bo här och åka hem till Sverige. Men vad för nytta skulle det vara? Jag tror att skulle vara mer olycklig av att leva hemma än hur jag har det nu. Det skulle vara som att ge upp en dröm man länge har velat gå i uppfyllelse.
 
Ja, jag vet inte så mycket just nu, ville bara uppdatera att jag fortfarande finns kvar och att allt är hyffsat okej. Jag kanske berättar mer senare. Är så tom i huvudet.
 
 (I'm letting the picture speak for itself)
 
 

New day new opportunities

Hallo!
 
Idag känner jag mig faktiskt på bra humör för en gångs skull! Jag ska strax ut och shoppa lite små prylar som jag behöver till badrumsskåpet. Det roliga med mig är shoppa småprylar kan jag tycka är hur roligt som helst! Om jag kommer hem med ett paket tops som jag har köpt kan jag vara hur exalterad som helst! Ehrm, don't judge me..
 
En annan sak som jag kan visa är min nya "maskot", eller något som jag kan krama om när jag längtar hem ibland.
 
 Say hello to: Moo moo!
 
Visst är den söt? Jag och john vann den på en marknad när man spelar det här "pengar-spelet" som jag visade en video på i ett annat inlägg (Movie time).
 

Update!

Hej!
 
Jag tänkte till och börja med att skriva att jag mår fint och inget hämskt har hänt mig. Fick oroliga mejl över att jag inte hade uppdaterat eller skrivit tillbaka. Har tyvärr bara inte haft någon lust till någonting.. Jag har mina toppar och dalar som sagt, men jag hoppas att det kommer jämnas ut någorlunda med tiden.
 
En possitiv nyhet är att jag äntligen har fixat mina CSN papper. Det var på tiden kan man säga! Nu får man bara hoppas på ett possitivt besked från CSN!
 
 
Åh.. saknar mitt älskade Photoshop.. Bilderna blir inte densamma när det görs i Pixlr.
 

If I had three wishes

Som vanligt så blir det ofta sena inlägg. Tror att det handlar om att jag inte har inspiration eller att jag tänker för mycket. Under dom situationerna önskar jag att jag kunde få ha tre önskingar för att lösa mina problem så jag kunde sluta tänka på dom. Om det väl gick skulle jag önska mig: ett jobb, bra vänner här i belgien och att jag kunde få ha långt friskt hår. Detta är nästan lite av ett stress moment i mitt liv just nu.. tror jag skulle kunde få må mycket bättre för ett tag om de var "lösta". Jag hoppas att jag kan fixa det samtidigt som jag jobbar med mig själv, vilket kan ibland ge vissa förhinder..
 

Stockholm next!

Ja, då bär det iväg till Stockholm imorgon då, för att fira pappas 60-års dag :) Åh, vad roligt det kommer att bli att få träffa min kära familj igen. Jag har längtat så mycket att få träffa dom så det kommer säkert att bli en underbar helg!
 
Hinner inte skriva mer, måste få lite sömn. (BTW blir ingen uppdatering förän på måndag..)
 
 
Ni kan nå mig på mitt gamla nummer: 073-8487440 (svenska mobilnumret)