Dans Grand Prix

Tänkte visa upp några bilder från dansuppvisningen som min syster har tagit :)

Blev inga bilder på mig tyvärr och videon som är inspelad på mig är väldigt suddig. :/

Meow meow :3
/ Rebecca

Busy

Sorry att uppdateringen har varit kass på senaste, men jag har haft så fullt upp med både drama- och dansuppvisning och planering med packing nu när jag snart ska hem.
Uppvisningarna gör mig helt slut fastän jag har hälften kvar! Däremot måste jag medge att uppträda är ändå väldigt kul. Folk applåderar för det man har gjort under terminens gång och jag kan känna mig stolt över mig själv. Till min förundran kan jag tycka att jag gjorde bättre ifrån mig på draman än på dansen, som jag inte ens har någon erfarenhet av.

Ska strax iväg och dansa igen och sen ska jag hem för att se på Eurovision song contest!Meowmeow :3
/ Rebecca

Everybody say it's HOT HOT HOT

Alltså i veckan har vädret verkligen vänt! Det är uppåt 27 grader och fuktig luft! Jag själv som är lite känslig för värme tycker att det känns som en bastu. :s Nåja, man ska vara glad för att det äntligen är sommar! Önskade bara att jag hade en pool här utanför.

Stressen och nervositeten börjar långsamt men säkert att komma upp. Kommer vara helt slutkörd efter draman och dansen som är under hela helgen! Samtidigt är det tråkigt att allting här kommer att ha ett slut. Men som man brukar säga: "In life, there is NO endings, only NEW BEGINNINGS".Meowmeow :3
/ Rebecca

A walk in Belgium

Vet inte varför, men jag saknar Belgien (och min pojkvän såklart) väldigt mycket just nu. Naturen är en utav orsakerna, bara för att den är väldigt sagolik. Träden är lika höga som flervåningshus och böjer sig som ett tak över himlen. Ljustrimmorna från solens strålar försöker tränga igenom trädens toppar för att lysa ner på marken där det kryllar av murgrönor.
Det är nästan svårt att förklara om man inte har upplevt det själv. :) Så varför inte ta en liten resa dit?

Längtar faktiskt lite efter att få flytta dit nu i höst när jag ska studera holländska. Landet har blivit mitt andra hem på något vis.Meowmeow :3
/ Rebecca

Quote #1

Något som jag är väldigt kär i är quotes. De får mig att bli uppmuntrad och även motiverad till mitt vardagliga liv. Så jag tänkte dela med mig av en idag! :)

 

Landskrona by night


(Tack för era söta kommentarer :) Värmer verkligen hjärat! <3)

Meowmeow :3
/ Rebecca

Detail photographing

Det här med att börja fotografera har verkligen kickat igång för mig så det har blivit ett stort intresse! Innan var fotografering mer som en rolig upplevelse på grund av att varje bild blev nästan alltid bra.
Nu är det ändring på det och jag har bestämt mig för att använda systemkameran vad den är kapabel till. Det var ju faktiskt därför jag skaffade en. ;)

Funderar också på att hitta något gratis filmredigeringsprogram. Mycket för nöjets skull med att klippa till scener, fixa text och musik.

Meowmeow :3
/ Rebecca

Awesomeness

Wow vilken helg det har varit! Draman har varit prio ett under hela lördagen och söndagen. Vi har verkligen gått igenom allt med ljussättning, kläder och prylar på scenen.
Allting funkar så bra mellan oss. Tror aldrig att jag skrattar så mycket under de få timmar jag är där. Kan seriöst inte vara lyckligare över att ha börjat på draman. Jag har mött så många härliga kontakter som gör mig så glad och omtyckt!

Åh, och idag kom solen fram och fick lite värme! Blev så sjukt sugen på jordgubbar, påminner bara om sommaren ;) 

A taste of summerMeowmeow :3
/ Rebecca

The girl with the dragon tattoo

Jag har aldrig sett en Millenium film från början till slut. Har bara kommit in i mitten av en film och sett en liten stund, sen tröttnade jag. 
"The girl with the dragon tattoo" som är baserad på filmen: "Män som hatar kvinnor" finns reklamerat lite här och var så jag tänkte att jag skulle ge den en chans för att den är så omtalad. Efter filmen hade tagit slut kände jag obehag i hela kroppen. En riktigt hemsk film.. MEN ändå väldigt välgjord! 

                                   Rekommenderar den faktiskt ändå...
                         

Meowmeow :3
/Rebecca

A dream is a wish your heart makes

                                            En utav mina största önskningar just nu:


Ända sen jag har var 16 år gammal (och hade axellångt hår) har jag försökt spara det så det skulle vara under bysten åtminstone. Många gånger har det varit hopplöst så jag har nästan viljat ge upp, eftersom mitt hår är lockigt och behöver en hel del fukt för att hålla "kvalitén". Men nu har jag tänkt ge det en sista chans! Jag kan inte ge upp med något som jag har börjat! (Samma sak gäller nog med den här bloggen ;) Ska försöka uppdatera lite oftare)

Meowmeow :3
/ Rebecca

Onyttigt men gott!

Nu när jag ska flytta hem snart igen så håller jag på att rensa mitt matföråd. Det är en svår men rolig utmaning, man vet som aldrig vad det kan bli utav det!

Den här dagen blev jag väldigt sugen på "flottig" mat. Så jag stekte lite ägg och bacon och även friterade pommes frites i en vanlig plåtgryta! :) Blev mycket gott kan jag säga, prova!

   

Meowmeow :3
/ Rebecca


Hemlängtan

Nu har bott i Landskrona i 8 månader. Det känns helt otroligt men även underbart! Jag har lärt mig så mycket under de här månaderna. Jag har växt så mycket i mig själv och tagit i tag med saker jag inte har gjort innan.

Men nu när jag har tagit tag i mitt liv så börjar jag längta hem. Somliga säger borta bra men hemma bäst..; jag kan nog hålla med.

                                            Nyår 2011 hemma i Piteå

                            


Foto
: Therese Nyman
Redigering: Jag själv

Meow meow :3
/ Rebecca


Awesome

Enda sen jag var liten har jag varit otroligt intresserad av att spela tv-och dataspel vilket gjorde mig väldigt sugen på att spela någon av de spelen igen. Så till min lycka vann jag en wii classic controller!Nu kan jag äntligen spela lite vintage spel så som Harvest moon, Super mario och Donkey kong!

 

 

 

Ibland kan det nästan kännas som att spelen var bättre förr.. :)

Meowmeow :3
/ Rebecca

Hell's KitchenDetta är ett utav mina bästa reality shows som jag älskar att titta på! Mycket för att mitt intresse för matlagning är väldigt stort men även för att man vet aldrig vad som ska hända nästa gång.. med andra ord tycker jag att det är väldigt underhållande. ^^

                        
                       
Kan förstå att vissa kan tycka det är absurt och förnedrande, men vi alla har våra åsikter. :)

Meowmeow :3
/ Rebecca