Quote #12

 

Explanation

Going green

Hej! 
 
Nu har jag bestämt mig.. nu ska jag ut och motionera på allvar!
 
Som vissa av er vet så har jag så länge önskat att få gå ner i vikt, mest bara för att likna som alla andra. Jag mådde dåligt över att jag åt mer än vad jag egentligen gjorde av med och att mina vanor inte alltid var de bästa. Att sluta totalt med att äta sött och äta mindre fett var inte ett alternativ när jag är en så stor matälskare. Jag försökte istället att äta mindre portioner för att minska med vikten, men så fort jag åt lite mer än vanligt gick jag upp igen.
Livet blev en berg-och-dalbana och depressionen kom fram över mitt misslyckande. Vad skulle jag göra för att må bra men även äta vad jag ville? Med många funderingar kom jag fram till att jag måste ut och motionera på allvar. Det blir till att ut och jogga/promenera 1 timme 5-7ggr per vecka, det kommer att leda till flera positiva egenskaper:
 
• Må bättre
• Bättre uthållighet
• Får mig annat att tänka på
• Mer energi
 
Som ni ser så lade jag inte till "gå ner i vikt" på listan eftersom det är inte lika viktigt för mig längre. Så länge jag mår bra och har en varierad kost kan jag aldrig förlora med att fara ut och röra på mig.
 
Ps. Det verkar vara något fel med fonten när jag lägger up mina blogginlägg, dvs. att vissa meningar har större typsnitt än andra. Jag kommer ett fixa det så fort jag har gjort en design på bloggen.
 

Taking a bath

 
Att ta sena bad är ibland det bästa. Då kan man sitta och fundera/prata en stund och bara koppla av. 
 
(Blogginlägget blev lite random, men jag kanske kan förklara i ett annat inlägg)
 
God natt!
 

Finally!

 
Time to do some experiments..
 
 
Äntligen har man införskaffat Photoshop CS6! Det har bara tagit mig över ett år pga. min lathet (egentligen är det mer frustation över att jag inte förstår hur man installerar det), men nu ska man börja lära sig lite om det - kanske blir nästa frustation, haha!
 
Nästa utmaning blir att rensa datorn som ni kan se på den översta bilden, ehrm...
 

Shopping

God kväll på er!
 
Jag har ni äntligen tagit mig i akt med att ta bilder på vad jag shoppade under den helgen då Linnea kom över. Det är egentligen inget speciellt som så det var bara roligt att ta kort på det :)
 
 
 
Love the clock-neckless! Feels so retro :)
 
Wuuaah, this is like a drug to me - always need more.
 
Look at the size diffirence..
 
 
 
 
Shoes & nailpolish is from H&M
The hair accecories and the neckless is from Claire's
 

Oh my god!

I am so happy so i can cry!
 
Åh jag har världens bästa nyhet att berätta - jag har fått sommarjobb på Ica i Norrfjärden!
Jag fick reda på det idag när han gjorde en kort intevju om varför jag ville ha jobbet och till min förvåning så sa han att mina svar var mycket bättre än förväntat! Jag trodde aldrig att jag skulle få jobbet och fastän det kanske inte är det mest exklusiva jobbet så är det ändå ett jobb där jag kan få in pengar :) Det är vad jag är glad för!
 
WOHOOO!!!

Last sunday

Tjoho!
 
Här kommer en bildbomb på vad jag och käre kusin gjorde under söndagen!
 
- Normal breakfast this time, hehe.
 
- Once again we bought the same dress but diffirent colours!
 
 
- Mmm, picnic in the park with a nice baguette.
Linnea has a baguette with brie-cheese, honey, nuts and rasins. I had a club sandwich with cheese, ham, sallad, eggs, and mayonese.
 
.. and of course we needed to have a donut too!
 
- To the right it actually excisted sheeps.
 
- I didn't know what to do in this picture..
 
- One of the funniest signs I have seen for a long time.
 
- To the left is the view of Leuven and to the right is a statue of Maria.
 
- Silly as always!
 
- Last meal at the burger restaurant Quick before Linnea went back home..
 
- Thank you so much for an awesome weekend! Don't know what I would have done without you :)
 
Superhärlig helg var det! Jag hoppas att jag kan bjuda hit er alla någon gång då jag har ett eget place. Då kan jag arrengera något riktigt roligt och visa er runt här i belgien :) 
 
Ännu en gång: Tack Linnea för att du kom! ♥
 

Sleepy

 This is how i feel today
 
Förstår inte varför det är så svårt att vara pigg på måndagar.. Jag ska uppdatera om vad jag och Linnea gjorde under söndagen också, fast imorgon då.
 
Kram så länge och god natt!
 

Yesterday's fun

Igår blev det en fullspäckad dag med shopping, mat och bowling. Från början var de tänkt att jag bara skulle köpa mig ett nagellack på H&M (bara för att ha köpt något) men sen hände det något med min hjärna och jag köpte lite mer än så..
Det är ju nästan så man har ångest över vad man köpte fastän man egentligen behövde ha hälften. Om ni har tur kanske jag visar upp vad jag köpte, men jag vet inte om jag vågar, haha!
 
 
 
 
 
 
Ps. För er som undrar så blev det inga enorma summor, utan det blev en bra marginal under 1 000 kr.
 

Living the life to the fullest

Hallå på er!
 
Vi håller på att göra oss i ordning för dagens äventyr och en varm dag väntar även på oss! Jag tror lite shopping står på schemat och kanske sedan gå på ett fik. Vi får se :)
 
Här kommer lite bilder från gårdagen och på vårat hotellrum!
 
 
 
 
 
4 cheese pizza..
 
and yesterday's pizza becomes..
 
..todays breakfast!
 
Aaaand if it is not enough, we have other food sources.. ;)
 

Sick

Why now?
 
För någon dag sedan var John lite förskyld med ont i halsen och lite rinnig näsa. Men nu är han tydligen frisk igen och jag har gått och blivit förskyld.. Känns så orättvis att jag ska ha det dåliga imunförsvaret. 
Jag hoppas att jag inte smittar ner Linnea däremot.. för det skulle ju bli lite tragiskt :( 
 
Nu blir det att packa ihop lite grejer för helgen och sen blir det att fara till flygplatsen och hämta upp Linnea! Vi får se om jag hinner uppdatera något under helgen!
 

Going to school

God morgon!
 
Nu blir det att åka iväg till skolan för den sista gången den här veckan och sen efter det blir det att göra några ärenden. Imorgon blir det så att John kommer att åka iväg till Schweiz för att kolla på något teleskop (något inom in fysik iaf) under helgen :( Som tur är kommer kära kusin ner som kan hålla mig sällskap! ♥
 
Bjuder på en annan vårbild när jag har inte har hunnit fotografera på så mycket annat.
 
 

Busy with life

Wonderful spring is here! 
 
Hej!
 
Jag har länge tänkt på om jag ska ta en paus nu från bloggandet eller fortsätta nu när jag har så fullt upp med mitt liv. Inspirationen till att blogga finns tyvärr inte + att pluggandet tar så mycket tid. Det är som att jag har gått upp 2 steg inom holländskan eftersom vi har mini-prov och läxor varje dag (och jag som inte är så bra på grammatik i allmänhet tar det lite extra tid).
 
Så ja, om jag inte bloggar regelbundet varje dag ungefär så har jag säkert en liten bloggpaus på 1-2 veckor skulle jag tro. Känns bara lite synd när jag egentligen tycker väldigt mycket om att blogga och designa bilderna lite. Jag har bara varit så lat när det kommer till att fixa hem Photoshop. Hmm..