Quote #10

 
Ibland känner jag att vissa gånger kan jag vara så korkad i det vardagliga livet. Som t.ex. idag på lektionen var det många gånger jag svarade fel på lärarens frågor..
Ibland önskar jag bara att jag kan vara tyst för en liten stund och tänka efter, istället för att rusa igenom tankarna.. *suck*
 
Kan ni också ibland bara rusa igenom vissa saker så att resultatet blir heltokigt?
 

Kommentarer
Marielle säger:

Ibland önskar jag att jag kunde "rusa igenom" vissa saker och bara göra utan att behöva tänka efter. Ofta är jag så rädd för att misslyckas med saker att jag alltid måste tänka igenom grundligt och även ofta överanalysera saker innan jag ens öppnar munnen eller gör något.
Så själv måste jag börja leva mer efter citat som "If you never try, you'll never know" och att våga leva lite mer, så att jag inte sen kommer att se tillbaka på mitt liv och ångra att jag aldrig försökte och tog några chanser.

Svar: jag tror att det är lite av en balans det där. det är viktigt att man inte släpper tyglarna helt men ändå inte ha dem för tajt heller.jag tror på ett sätt att det är bättre att göra för mycket än för lite. i slutändan kan vi alltid blicka tillbaka och tänka: "jag gjorde det" det gör ju i sig att man drar lärdom utav det!
Rebecca Nyman

2013-02-13 | 13:09:57
Bloggadress: http://finurligt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback