Why?

Jag vet inte vad som hände nu i kväll. Det känns som att det har blivit alldeles för mycket missförstånd i detta hus. Kanske blir så att jag och John måste flytta till en lägenhet? Och även att jag måste hitta ett deltids jobb? Ja, jag vet inte.
 
Det blev ett konstigt inlägg det här, men jag kände bara för att göra en liten uppdate. Berättar kanske mer sen när jag vet vad som kommer att hända i framtiden..
 
Sunset in Knokke (the beach)
 
Meow meow :3
/ Rebecca

Kommentarer
Anonym säger:

Det ordnar sig nog.... tufft mrd ny kultur! Keep smiling :) Tänker på dig Kram B

Svar: tack. det är verkligen skönt att ni skickar en omtanke. det betyder mycket. med att bara ha någon man kan luta sig mot! men ja, det är annorlunda. så mycket man måste tänka på som man aldrig gör i vanliga fall.
Rebecca Nyman

2012-09-18 | 23:59:02
Marielle säger:

Oj, det lät inge kul... :/ Hoppas att det löser sig på bästa sätt!

Svar på din kommentar: Ja, jag har ridit på Stallbacken för ca 3 år sedan, det vet du ju! Har ju bilder i min bdb på det och du har kommenterat dem och allt. :D
Red ju mest Chantisse, Indi och Zara. Men även Corrado och Windy.
Slutade för att jag fortfarande mådde ganska dåligt på den tiden och mina föräldrar hade ganska nyss skiljt sig osv, jag hade ganska mycket ångest så det var jobbigt. Men jag gillar Benita, hon är en väldigt bra och pedagogisk ridlärare tycker jag. Och fina hästar har hon. Var sugen på att börja om att rida där, men ingen orkar skjutsa mig dit längre haha! Så då blev det PRK istället, och det verkar också bli riktigt bra. :D

Svar: det hoppas jag med. det är så tråkigt med missförstånd :(
usch, vad pinsamt.. det kommer jag inte ens ihåg. vad har min hjärna varit någonstans? nåja, det känns bra att du verkar trivas någorlunda bra på PRK i alla fall :)
Rebecca Nyman

2012-09-19 | 17:55:03
Bloggadress: http://finurligt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback