Day 3

 

 
Något som gjorde mig glad idag

Åh, precis som de sa på väderrapporten så blev det lite snö tillslut! På något vis är det alltid en sån varm känsla när man vaknar på morgonen och sedan tittar ut genom fönstret för att se att det snöar! Det får mig att tänka på julen, dricka varma drycker, sitta vid öppna spisen eller umgås med folk innomhus. 
December är en sådan mysig månad, det ger en chansen att njuta det som är kvar av det nuvarande året för att sedan förbereda en för ett nytt år med nya möjligheter!
 
Vet inte om ni tänkte på det med den sista bilden, men tydligen så finns det ett träd här som har fått för sig att slå ut blommor även fastän det är vinter, haha! Vackert men ovanligt! :)
 

Kommentarer
faster säger:

Så rolig adventskalender!! Längtar efter att få "öppna" nästa lucka! längtar efter dej! Vi i norra skåne har idag 1 dm snö o -8 grader kram

Svar: åh, vad bra att du gillar den :) känns roligt med att hitta på vad man ska lägga upp nästa gång :) vilken tur ni har! kan knappt bärga mig med att få komma tillbaka till sverige igen :) saknar den norrländska kylan med lite snö därtill!
saknar er också förståss, hoppas vi hinner ses i norrland!
Rebecca Nyman

2012-12-03 | 12:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback